Algemene voorwaarden en Privacy volgens de Europese AVG mei 2018

 1. In iedere werkvorm geldt de privacy-wet: er wordt niets zonder                overleg of medeweten van betrokkenen met derden gecommuniceerd.
 2. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

 3. Ik doe mijn best om je privacy te waarborgen.
  Dit betekent onder meer dat ik zorgvuldig omga met jouw persoonlijke en medische gegevens: ik zorg ervoor dat onbevoegden geen toegang hebben tot je gegevens

 4. Ik gebruik op mijn notitieblok alleen je voornaam

 5. Ik leg geen dossier aan, bewaar zo weinig mogelijk, alleen wat aantekeningen op een notitieblok van wat we gedaan of besproken hebben. Bladen uit het notitieblok gaan in een kantoorkast met slot.

 6. PRIVACY OP DE NOTA

  Op de nota die je ontvangt staan de gegevens die volgens de belastingdienst op een factuur horen te staan , en die inzichtelijk zijn voor mijn boekhouder

  •      naam, adres en woonplaats
  •      de datum van de behandeling
  •      een korte omschrijving van de behandeling of geleverdere dienst
  •      de kosten van het consult

 7. Deze nota's  ben ik verplicht 7  jaar te bewaren. Verslaglegging die nodig is tijdens de begeleiding bewaar ik in een kantoorkast met slot. Op mijn computer en laptop zit een wachtwoord.

 8. In het email verkeer probeer ik zo kort en zakelijk mogelijk te zijn en is alleen voor mij bereikbaar. Een bakck-up van mijn computer staat op een externe harde schijf. Dit bewaar ik 1 jaar.

 9. Yvonne is niet aansprakelijk voor gevolgen van de begeleiding.

 

 
   


Contact:
tel. 06-44 55 81 10
email:
info@yourturn.nl